Elazığ'ın Beşik köyü sonbaharda görsel bir şölen sunuyor. Köyde sarı, kırmızı ve turuncuya bürünen bahçeler havadan görüntülendi.
Elazığ - Elazığ'da sonbaharla sararan ağaçların ortaya çıkardığı rengarenk görüntü doyumsuz manzaralar oluşturuyor. Kent merkezine 15 kilometre uzaklıkta olan ve Beşik köyünde sonbaharla sararan ağaçlar adeta renk cümbüşü oluşturuyor. Kavak, üzüm bağları, kiraz ve ceviz gibi ağaçların oluşturduğu güzelliği ölümsüzleştirmek isteyenler, renk cümbüşüne dönen bölgeyi ziyaret ederek bol bol fotoğraf çekiyor. Bazıları ise yürüyüş yaparak mevsimin keyfini çıkarıyor.
Sonbaharın eşsiz güzelliklerine hayran kaldığını dile getiren İremnur Alper, "Sonbaharın renkleri çok güzel. Kahverenginin, sarının, yeşilin bütün tonları o kadar güzel görünüyor ki biz de bu fırsatı değerlendirmek için hafta sonu buraya geldik. Burada fotoğraf çektik, piknik yaptık ve çok güzel bir zaman geçirdik. Fırsatı olan herkes gelip burayı bir kere de olsa görmesini tavsiye ederim. Burası kalabalık, çok gelen giden var, gelirken denk geldik. Düğün çekimi için gelenleri de gördük, çünkü güzel bir yer. Bulunduğumuz yerde her tondan renkler var. Zaten tüm renkler sonbaharda güzel" dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Kilometre ve Elazığ'da sonbahar güzelliği haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.