Elazığ'ın Yurtbaşı Beldesinde üretim yapan seracılar, bilgilendirildi.
Elazığ - Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçilere yönelik istişare ve bilgilendirme toplantıları sürüyor. Eğitimler çerçevesinde Yurtbaşı Beldesi Akmezra Köyünde sera üreticilerine yönelik toplantı düzenlendi. Toplantıda seracılara çeşitli bilgilendirmeler yapıldı.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "Akmezra Köyünde Yurtbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Doğan ile İl Müdürümüz Ali Kılıç bölgenin sera üreticileriyle bir araya geldi. Toplantıda sorun ve çözüm yolları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu "denildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Elazığ ve Elazığ'da sera üreticileri bilgilendirildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.