Elazığ - Elazığ'da izinsiz olarak avcılık yaptığı öne sürülen iki kişiye para cezası uygulandı.
Elazığ Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelindeki av sahalarında gerçekleştirdikleri rutin denetimler kapsamında Palu ilçesi kırsalında Kara Avcılığı Kanunu'na aykırı yasa dışı avcılık yaptığı belirlenen iki kişiyi yakaladı.
İki kişiye idari para cezası uygulandı.
Öte yandan denetimler sırasında avda kullanılması yasak olan malzemeler arasında yer alan ve gizlenmek amacıyla kullanılan çok sayıda güme tespit edildi.
Gümeler ekipler tarafından yıkılıp imha edildi.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Palu ve Elazığ'da kaçak avcılık yaptıkları iddiasıyla iki kişi yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.