Elazığ - Elazığ'ın Keban ilçesinde 1500 metre enerji nakil ve haberleşme kablosu çalınmasıyla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Keban Baraj Gölü yakınlarında bir işletmeye ait alandan enerji nakil ve haberleşme kablosu çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.
Yapılan araştırma hırsızlık olayın gerçekleştiği saatte Y.A'ya ait minibüsün bölgede olduğu tespit edildi.
Bunun üzerine takibe alınan minibüs, Elazığ-Keban kara yolunun Çemişgezek Kavşağında durduruldu.
Araçta bulunan yaklaşık 1500 metre enerji nakil ve haberleşme kablosu ekiplerce işletme yetkililerine teslim edildi.
Gözaltına alınan Y.A'nın jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Çemişgezek, Elazığ, Gözaltı, Hırsızlık, Jandarma, Keban, Minibüs ve Elazığ'da kablo hırsızlığı iddiasıyla 1 kişi yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.