Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde jandarma ekipleri, öğrencilerle birlikte fidan dikti.
Elazığ - Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kent genelinde devam ediyor. Bu çerçevede İl Jandarma Komutanlığı, Baskil ilçesi Çavuşlu- Karaali Mevkiinde fidan dikme etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan 100 öğrenci, 100. Yıl Hatıra Ormanı'na 100 fidan dikti.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Baskil, Elazığ, Jandarma ve Elazığ'da jandarma ekipleri öğrencilerle fidan dikti haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.