Konyaspor-Galatasaray müsabakasının son düdüğüyle birlikte Elazığ'da sarı-kırmızı taraftarlar Süper Lig'deki 24. şampiyonluğu coşkuyla kutladı.
Elazığ - Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan maçı sarı-kırmızılı takım, 3-1 kazanarak, 24. şampiyonluğuna ulaştı. Elazığ'da müsabakayı heyecanla televizyonlardan izleyen sarı-kırmızılı taraftarlar, maçın bitiş düdüğünün ardından sokaklara çıkarak galibiyeti coşkulu bir şekilde kutladı. Öğretmenevi ve Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Galatasaraylı kalabalık taraftar grubu şampiyonluğun mutluluğunu doyasıya yaşadı. Kalabalık grup şarkılar eşliğinde sevinçlerini yaşarken, ezeli rakiplerine de göndermede bulunmayı ihmal etmedi. Bazı taraftarlar da araçlarıyla şehir turu attı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Galatasaray, Konyaspor, Spor, Süper Lig ve Elazığ'da Galatasaray taraftarlarının şampiyonluk coşkusu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.