Elazığ - Elazığ'da bir petrol istasyonundaki demir mazgalları çalan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Yazıkonak Beldesi'nde faaliyet gösteren bir petrol istasyonundaki 10 su gideri mazgal çalındı.
Mazgalların çalındığını fark eden iş yeri sahibi, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.
Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan jandarma ekipleri, yapılan araştırmalar sonucu şüphelinin U.T. (31) olduğunu tespit etti.
Hırsızlık suçundan arama kaydı bulunan şüpheli, evine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ele geçirilen malzemeler ise sahibine teslim edildi.Kaynak:AA
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Adliye, Elazığ, Gözaltı, Jandarma ve Elazığ'da demir mazgal çalan hırsızlık zanlısı tutuklandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.