Elazığ'da bir evin çatı kısmında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangında bir kişi dumandan etkilendi.
ELAZIĞ (İHA) - Yangın, Sürsürü Mahallesi Taşkent Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bina sakinleri çatı kısmında ateş yakarak yemek pişirmeye başladı. Ocaktan sıçrayan alevler çatı kısmında yangına sebep oldu. İlk müdahalede bulunan vatandaşlar, durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, çıkan yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdü. Yangında dumandan etkilenen bir vatandaş ise, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Ekipler, olay yerinde inceleme başlattı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Fethi Sekin Şehir Hastanesi, itfaiye, Polis, Yangın ve Elazığ'da çatı yangını: 1 kişi dumandan etkilendi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.