Elazığ'da son 2 hafta içinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında aranan ve asayiş olaylarının şüphelisi olan 256 kişi yakalandı.
Elazığ - Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, kent genelinde son iki hafta içerisinde asayiş ve şok uygulamalar neticesinde aranan ve meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespiti ile toplam 256 şahıs yakalandı. Zanlılardan 59'u sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uygulamalarda kayıp olarak aranan 10 şahıs bulunurken, denetimler esnasında ise 15 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 99 adet fişek, 2 adet pompalı tüfek, 16 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Denetimlerde çalıntı olduğu tespiti ile ele geçirilen 1 adet otomobil ile 1 adet motosikletin sahiplerine teslim edildiği kaydedildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, Motosiklet, Otomobil ve Elazığ'da asayiş ve şok uygulamalarında 256 kişi yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.