Elazığ - Elazığ'da bir haftada düzenlenen asayiş uygulamalarında gözaltına alınan 256 şüpheliden 59'u tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince kent merkezinde asayiş ve şok uygulamaları gerçekleştirildi.
Ekipler, bir hafta içerisinde düzenlediği uygulamalarda çeşitli suçlardan 256 şüpheliyi gözaltına aldı.
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 59'u tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.
Uygulamalarda, 15 ruhsatsız tabanca, 2 pompalı tüfek, 16 gram esrar, 9 gram metanfetamin, 99 mermi, çalıntı otomobil ve motosiklet ele geçirildi.
Uygulama kapsamında kayıp olarak aranan 10 kişi de bulunarak ailelerine teslim edildi.
Çalıntı otomobil ve motosiklet sahiplerine verildi.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Adliye, Elazığ, Gözaltı, Motosiklet, Otomobil ve Elazığ'da asayiş uygulamalarında yakalanan 59 kişi tutuklandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.