Elazığ - Elazığ'da bir haftada düzenlenen asayiş uygulamalarında gözaltına alınan 127 şüpheliden 19'u tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince kent merkezinde asayiş ve şok uygulaması gerçekleştirildi.
Ekipler, son bir haftada düzenlediği uygulamalarda çeşitli suçlardan 127 zanlıyı gözaltına aldı.
İşlemlerin ardından adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 19'u tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.
Uygulamalarda, 13 ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek, 5 kurusıkı tabanca, 137 mermi, 19,3 gram esrar, 7 gram metamfetamin, 9 sentetik ecza maddesi ve çalıntı otomobil ele geçirildi.
Uygulama kapsamında kayıp olarak aranan 8 kişi bulundu.
Çalıntı otomobil sahibine teslim edildi.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Gözaltı, Otomobil ve Elazığ'da asayiş uygulamalarında yakalanan 19 kişi tutuklandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.