Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gece yarısı gerçekleştirilen dar bölge uygulamasında 280 şahıs ve 65 araç sorgulandı.
Elazığ - Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü'nün suça konu unsurların tespiti ve yakalanması, kentin huzur, genel güvenlik ve genel asayişinin sağlanması amacıyla denetimleri sürüyor. Bu çerçevede gece yarısı Mustafapaşa Mahallesinde 18 ekip ve 46 personelin katılımı ile yapılan dar bölge uygulamasında, 280 şahıs ve 65 araç sorgulandı. Uygulamada 2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 7 adet fişek ile 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirilirken, aranan bir şüpheli de yakalandı. Ayrıca 1 araca abartı egzozdan idari işlem uygulandı.
Kentin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmaların kararlılıkla, aralıksız devam edeceği aktarıldı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ve Elazığ'da 280 şahıs ve 65 araç sorgulandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.