Elazığ'da kaçakçılıkla mücadele kapsamında jandarmanın yaptığı çalışmada, 2 ton sahte temizlik malzemesi ele geçirildi.
Elazığ - Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında çalışma yaptı.
Çalışmada ekipler çeşitli markaların isimlerinin yer aldığı taklit temizlik maddelerinin Gaziantep'ten Elazığ'a getirilerek piyasaya sürüleceği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine tespit edilen araç, Elazığ-Malatya yolu Hankendi yol kontrol noktasında durduruldu. Araçta yapılan aramada 2 ton toz ve 60 litre sıvı deterjan ele geçirilerek el konuldu, şüpheliler, F.K. ve M.Y. ise gözaltına alındı.
Şüphelilere "Sınai Mülkiyet Kanunu'na muhalefet" suçundan işlem yapıldığı bildirildi.Kaynak:İHA
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Jandarma, Kaçakçılık, Malatya ve Elazığ'da 2 ton sahte temizlik malzemesi ele geçirdi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.