Yeni sezonda Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Elazığ Basketbol Kulübü, başantrenörlük için tecrübeli çalıştırıcı Levent Deringöl’le sözleşme imzaladı.
Elazığ - Bu sezon kurulan Elazığ Basketbol Kulübü, 2021-2022 Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nin startını verdi. Elazığ’da bulunan özel bir otelde düzenlenen sezon öncesi tanışma toplantısında kulüp yönetimi ile basın mensupları yer aldı. Kulübün vizyonundan bahsedilen toplantıda, yeni sezon için anlaşmaya varılan Başantrenör Levent Deringöl ile sözleşme imzalandı. Geçmiş sezonlarda Ceyhan Belediyespor, Ormanspor, Hatay Büyükşehir Bediyespor, Balıkesir Edremitspor ve Orduspor’u çalıştıran, Eurocup tecrübesi de bulunan Levent Deringöl ile Elazığ Basketbol Kulübü 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kaynak:İHA
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Basketbol, Belediye, Edremit, Elazığ ve EBK, Levent Deringöl’e emanet haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.