Erzurum'da etkili olan soğuk hava cami önlerinde bulunan şadırvanları buz tutturdu.
Erzurum - Kent genelinde kar yağışı yerini soğuk havaya bıraktı. Etkili olan soğuk hava nedeniyle Lalapaşa cami önünde bulunan şadırvan buz tuttu. Şadırvanın musluğundan akan suyun donduğu anlar güzel görüntüler oluştururken kent meydanında bulunan bir kafenin çatısında oluşan 3 metrelik buz sarkıtları ise vatandaşlar için tehlike arz ediyor.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Bölgemiz genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Ardahan ve çevresinin aralıklı kar yağışlı geçeceği, sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Bölgemizde yüksek kar örtüsü bulunan dik eğimli yamaçlarda çığ riski bulunduğundan, yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.
Öte yandan bölge genelinde hava sıcaklığı gece sıfırın altında olmak üzere Erzurum ve Ardahan'da 12, Erzincan'da 6, Bayburt'ta 9 derece olarak ölçüldü.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Ardahan, Erzincan, Erzurum, Kar Yağışı, Meteoroloji ve Donan şadırvan ortaya kartpostallık görüntüler çıkarttı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.