Erzurum'un Oltu ilçesinde doğal gaz boru hattının havasını almak için görevliler boruya tazyikli su verirken, sürücüler araçlarını suyun altına çekip yıkadı.
Erzurum - Oltu ilçesi Şehitler Mahallesi Narman yolu üzerinde bir anda gökyüzüne fışkıran tazyikli suyu gören sürücüler, araçlarını suyun altına çekip ücretsiz yıkadı. 50 metreye yükselen suyu görenler şehir su şebekesinin patladığın zannederken, gerçek başka çıktı. Yapımı tamamlanan Oltu-Narman doğal gaz boru hattını denemek ve havasını almak için tazyikli su verildiği ortaya çıktı. Yaklaşık yarım saat akıtılan su daha sonra kapatıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Erzurum, Narman, Oltu, Şehit ve Doğal gaz boru hattının havasını tazyikli su ile aldılar haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.