Muş'un Bulanık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çevre temizliği ve kaldırım işgaline karşı esnafa bilgilendirici broşür dağıttı.
Muş - Bulanık Belediyesi kent temizliği konusundaki hassasiyeti artırmak için farkındalık çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta ekipleri, vatandaşların da desteğiyle esnafı bilgilendirmek için "Tertemiz bir Bulanık için ve kaldırım işgaline karşı" broşür dağıttı.
Bulanık Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, Bulanıklı vatandaşlardan her konuda duyarlı olmalarını beklediklerini ifade ederek, "Tüm halkımızın çevre temizliğine özen göstermesini, çevreyi kirletenleri uyarmasını diliyoruz. Çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakabilmek için her şeyden önemlisi çöplerimizi ayrıştırmaya gayret etmeliyiz. Maksadımız sadece broşür dağıtarak mıntıka temizliği yapmak, çöp toplamak değil; bu kültürü, farkındalığı ilçemizde oluşturmaktır. Bu etkinliğimizi devam ederek şehrimizi temiz tutmak için çalışacağız" dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel Belediye, Bulanık, Bulanık Belediyesi, Muş, Oğuzhan Ocak, Zabıta ve Bulanık'ta çevre temizliği ve kaldırım işgalline karşı bilgilendirme çalışması haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.