Muş - Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, belediyenin yapımı devam eden çalışmalarını denetledi.
Kaymakam Ocak, Haçlı Gölü çevresindeki ve ilçe merkezindeki çalışma alanlarını gezdi, görevlilerden bilgi aldı.
Haçlı Gölü kenarında belediyenin başlattığı aydınlatma ve yeşil alan düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirten Ocak, "Halkımızın yürüyüş yapabileceği ve güzel vakit geçirebileceği alanlar oluşturmaya devam edeceğiz. İlçemizin çehresini değiştirmeye çalışıyoruz." dedi.
Ocak'a, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Kazım Tüysüz de eşlik etti.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Muş haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Muş Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Muş'taki sondakika tüm Güncel Belediye, Bulanık, Jandarma, Muş, Oğuzhan Ocak ve Bulanık Kaymakamı Ocak, belediye çalışmalarını denetledi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.