Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'un 3. haftasında Elazığ takımları Kovancılarspor ile Yolspor karşı karşıya geldi.
Elazığ - Elazığ takımları Kovancılarspor ile Yolspor, Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'un 3. haftasında karşı karşıya geldi. Gençlik Merkezi Sentetik Saha'da oynanan ve Mardin Bölgesi'nden Nurullah Kahraman'ın yönettiği maça etkili başlayan Kovancılarspor, 10. Dakikada Recep Akkaya'nın golüyle öne geçti. Golden 2 dakika sonra Yolspor eşitliği sağladı. 12. Dakikada meşin yuvarlağı ağlara gönderen Kenan Ağgül skora yeniden denge getirdi. Müsabakanın kalan bölümde her iki takım savunması ve kalecileri hata yapmayınca mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Her iki Elazığ ekibi de 3. hafta sonunda puanını 4'e yükseltti. Kovancılarspor 4. haftada Çınar Belediyespor'la deplasmanda, Elazığ Yolspor ise Bismil 1936 Gençlikspor'la evinde karşı karşıya gelecek.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Elazığ, Kovancılar, Spor ve Bölgesel Amatör Lig: Kovancılarspor: 1 - Elazığ Yolspor: 1 haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.