Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen operasyonda iki köpeğin altına gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi.
BİTLİS (İHA) - Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, "Elde edilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Tatvan'da durdurulan iki araçta yapılan aramada, araçların bagajında bulunan 2 adet kurt köpeğinin altına gizlenmiş şekilde 5 parça halinde 5 kilo 500 gram skunk maddesi, 1 adet tabanca, 1 adet susturucu ve 1 adet elektro şok cihazı ele geçirildi. Uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi" denildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Bitlis, Bitlis Valiliği, Gözaltı, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Operasyon, Tatvan ve Bitlis'te köpeklerin altına gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.