Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 1 ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait fişek ele geçirildi.
BİNGÖL (İHA) - Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği ekiplerince uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta arama yapıldı. Yapılan aramada 1 adet Pietro Beretta marka ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 8 adet OZK marka 7.65 milimetre dolu fişek ele geçirildi. Şahıs hakkında adli işlemlere başlandığı belirtildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bingöl haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bingöl Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel Asayiş Şube Müdürlüğü, Bingöl, Motosiklet, Operasyon, Polis ve Bingöl'de ruhsatsız silah operasyonu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.