Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Pazar günü Kazım Karabekir Stadyumunda konuk edeceği lider MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürdü.
Erzurum - Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Pazar günü Kazım Karabekir Stadyumunda konuk edeceği MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Yücel İldiz, yönetiminde sürdürdü. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan oyuncular, 5'e 2 pasla devam etti. Mavi-Beyazlılar son bölümde ise taktik ağırlıklı çalışmalar yaparak antrenmanı tamamladı. Antrenmana sakatlığı devam eden Mustafa Yumlu katılmadı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Erzurum, Kazım Karabekir Stadyumu, MKE Ankaragücü, Spor, Spor Toto ve BB Erzurumspor, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.