Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, ilçede kaçak ve abonesiz su kullanan vatandaşlara seslenerek maddi durumu olmayanlara destek olacağını duyurdu.
Ağrı - Başkan Taşdemir ilçede su abonesi olmayan ve kaçak su kullanan vatandaşlara sosyal medyadan seslenerek kaçak suyun haram olduğunu, maddi durumu olmayanlara belediye olarak destek olacaklarını belirtti.
Taşdemir su abonesi olamayanların su aboneliği için başvurmalarını, kaçak su kullananların ise bir an önce iptal etmelerini istedi.
Sinek yaylalarından getirilmesi planlanan ek isale su projenin devam ettiğini belirten Başkan Taşdemir, kaçak su kullanan vatandaşların su israfından kurtulmaları ve dinen haram olan kaçak su kullanımından vazgeçmeleri için duyuruda bulunarak yakın zamanda kaçak su ekiplerinin ilgililer hakkında yasal işlem başlatacağını bildirdi.Kaynak:İHA
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Belediye, İsmet Taşdemir, Taşlıçay ve Başkan Taşdemir'den kaçak su kullananlara uyarı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.