İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzurum'da esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
ERZURUM (İHA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Türkiye Yüzyılı Buluşmaları" ve bir dizi program için Erzurum'a geldi. Erzurum Valiliğini ve bir şehit ailesini ziyaret eden Bakan Yerlikaya, AK Parti İl Başkanlığın'daki programa katıldı. Bakan Yerlikaya, daha sonra esnaf ziyareti ziyaretinde bulundu. Cumhuriyet Caddesi'ndeki ziyareti sırasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Bakan Yerlikaya, esnaf ve vatandaşların çay ikramını de geri çevirmedi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel AK Parti, Ali Yerlikaya, Cumhuriyet Caddesi, Erzurum, Erzurum Valiliği, Şehit, Türkiye ve Bakan Yerlikaya Erzurum'da esnafı ziyaret etti haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.