Ardahan'da Valilik tarafından sahipsiz hayvanlar için oluşturulan doğal yaşam alanı hizmete girdi.
ARDAHAN (İHA) - Ardahan'da sahipsiz hayvanlara yönelik önemli bir adım atıldı. Ardahan Valiliği İl Özel İdaresince yapımı tamamlanan "doğal yaşam alanı", bu sevimli dostların korunmasına ve rehabilitasyonuna katkı sunmayı amaçlıyor. Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, sahipsiz sokak hayvanlarını korumak ve kontrol altına almak amacıyla yapımı tamamlanarak sokak hayvanlarına hizmet vermeye başlayan barınak sahasında incelemede bulundu.
Barınak sahasını gezerek, köpek kulübeleri, rehabilite, yemleme ve sulama ünitelerini inceleyen Vali Çiçek, Ardahan genelinde sahipsiz sokak hayvanlarının güvenli bir şekilde barınağa alınarak rehabilite edilip, kontrol altında tutulduğunu söyledi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ardahan'daki sondakika tüm Güncel Ardahan, Ardahan Valiliği, Hayrettin Çiçek ve Ardahan'da sahipsiz hayvanlara yeni bir yuva haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.