Ardahan - Ardahan'da karların erimesiyle şehir merkezindeki bazı yollar suyla kaplandı.
Havaların ısınmasıyla kent merkezi ve çevresindeki dağlarda karlar erimeye başladı.
Atatürk Mahallesi'nin Sanayi Yolu Caddesi'ndeki yolları kaplayan su nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.
Ayrıca mahalledeki bazı evlerin bahçelerini de su bastı.
Mahalle muhtarı İbrahim Özer, AA muhabirine, kentte sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini belirterek, "Bu gece don oluşmadı. Don olmayınca geceden bu yana karlar erimeye başladı. Karların erimesiyle bazı yollar ve evlerin bahçeleri su altındı kaldı." dedi.
Özer, belediyeden yardım talep ettiklerini aktardı.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ardahan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ardahan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ardahan'daki sondakika tüm Güncel Ardahan, Atatürk Mahallesi, Belediye, Muhtar ve Ardahan'da eriyen kar bazı yolları suyla kapladı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.