X

Rüyada Sokak Görmek

Rüyada Sokak Görmek başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

13.12.2020 - 17:11

Rüyada sokak görmek birtakım meslek ve işlere, hayatın devamı için gerekli olan unsurlar anlamındadır. Sokak aralarında dolaşıp duran bir kimse görmek hayır ehli, şerden sakınan öğüt ehli birine işaret eder. Anayoldan ayrılarak sokağa girmek doğru hareket etmemeye, olumsuz bir şahitlikte bulunsı demektir. Ayrıca yemini bozmaya ya da birtakım kefaretlere işarettir. Rüyada sokak görmek bir takım meslek ve yollara da işarettir. Rüyada sokakta insanlarla yürümek hayatın akışına kendini kaptırmaya, kalabalık psikolojisiyle hareket etmeye yorumlanır. İnsanların yürüdüğü istikametin tersine sokakta yürüdüğünü görmek salih kimseler için kurtuluşa, günahkâr için sapıklığa alamettir. Rüyada karanlık çıkmaz bir sokakta tek başına yürümek üzüntü ve kedere, yanlı eğilimlere delalet eder.

Rüyada bir sokakta yürüdüğünüzü görmek, gizlilik ile tabir olunur. Sokakta durup dinlendiğinizi görmek, birisi ile ilahi bir is yapmak hususunda anlaşmaya vardığınıza alamettir. Rüyada bilmediğiniz bir sokakta iseniz, birisinin sırrını öğrenmeye çalıştığınıza işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada sokağa girdiğini gören kimsenin doğru hareket etmeyerek Hak tan ayrılarak bir şahitlikte bulunmasına işarettir. Bazen de bu rüya, yeminini bozmaya ve muhtelif kefaletlere işarettir.