X

Rüyada Karia Suresini Okumak, Görmek, Dinlemek Ne Demek?

Rüyada Karia Suresini Okumak, Görmek, Dinlemek Ne Demek? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

26.08.2020 - 13:16

İmam Cafer Sadık (a.s) yaptığı yoruma göre rüyada Karia suresini okumak; insanlar tarafından saygı göreceğiniz anlamına gelir. Rüyada Karia suresini dinlemek veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek, sevinç ve müjdeye, takva ve ibadet sahibi olmaya işarettir. Rüyada Karia suresini dinlediğini görmek çok hayırlıdır. Karia suresini rüyasında okuyan veya başka birisini okurken dinleyen kimsenin sevabı tartıda ağır gelir. Sonu hayra ulaşır. Halk arasında saygın bir kişi olarak tanınır. Dininde kuvvetli ve Allah (cc) katında makbul olur.

Kirmanî'nın yaptığı yoruma göre rüyada Karia Suresini okumak işleriniz konusunda çıkmaza gireceğinize, ancak daha sonra işinizin düzeleceği demektir. Müellif tabircilere göre Rüyada Karia Suresini okunması iyi amellerinizin kıyamet terazisinde daha ağır geleceğine işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada Karia süresini veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek; sevinç ve müjdeye, takva ve ibadet sahibi olmaya işarettir. Rüyada Karia Suresini ondan bir ayeti okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek takva ve ibadet sahibi olmaya, mizanda sevabın ağır gelmesine, akıbetin hayır ve saadetine delâlet eder.