X

Rüyada İhlas Suresini Okumak

Rüyada İhlas Suresini Okumak başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

04.09.2020 - 19:55

Rüyada İhlas suresi (anlam olarak kulhuvallahu ) okumak veya dinlemek, rüya sahibinin tevhid yoluna girerek günah işlemekten kaçınacağına işarettir. İhlas suresini kısmende olsa Rüyada okuduğunu görmek, o kişinin hayırlı bir evlat sahibi olacağına müjde sayılır. Rüyada ihlas suresi okumak, okuduğunu görmek yahut okumaya çalışmak ve dinlemek rüyayı gören kişinin dünya ve ahirette kadir ve kıymeti artar. Kişinin rüyasında İhlas suresini okuması rüya sahibinin ömrü uzun ve duası kabul olacağı demektir.

İhlas suresini rüyasında okuyan veya okuyan bir kişiden dinleyen kimse, tevhit yoluna girerek günah islemekten kaçınır. Bir çocuğu dünyaya gelir. Rüyada birinin ihlas suresini okuduğunu görmek gören kişinin dünya ve ahirette kadir ve kıymeti büyük olur. Rüyada korkup yahut ölünün üzerine veya namazda ihlas okumak okuyan kişinin ömrü uzun, duası makbul olur, imanla ahirete gider. Bir başka rivayete göre de: Rüyada İhlas süresini veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek; yüce Allah i zikretmeye, duanın kabul olmasına, hakkın yardımına ve İsm-i Azama nail olmaya işarettir.