X

Rüyada Asr Suresini Okumak, Görmek Dinlemek Ne Demek Neye Yorumlanır?

Rüyada Asr Suresini Okumak, Görmek Dinlemek Ne Demek Neye Yorumlanır? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

29.08.2020 - 13:04

Cafer-i Sadık'ın (a.s) yaptığı tabire göre rüyada Asr suresini okumak sabırlı olacağınız anmalına gelir. Rüyasında Asr suresini okuyan veya dinleyen kişi sabırlıdır. İşlerini zorlukla yürütür, fakat sonunda kolaylık görür. Ticaretle uğraşırsa malı artar. Rızkı bol ve bereketli olur. Bir başka rivayete göre de: rüyada Asr Suresini okuduğunu görmek; müjdeye, kazanç ve menfaate, düşman üzerine galibiyete, sabırlı olmaya ve hak olanı tavsiyeye işarettir.

Rüyada Asr suresini okumak veya ondan bir ayeti okuduğunu yahut kendi üzerine okunduğunu görmesi, ilâhî müjdeye, kazanç ve menfaate, düşman üzerine galip gelmeye, sabır ve sebata ve hak olanı tavsiyeye delalet eder. Rüyada Asr Suresini okuduğunu görmek; müjdeye, sevinçli habere, kazanç ve menfaate, düşman üzerine galibiyete, sabırlı olmaya ve hak olanı tavsiyeye işarettir.