BİTLİS (AA) - AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Eyüp Eroğlu, Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde "Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor" programında vatandaşlarla bir araya geldi.
Eroğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde Alacaatlı Mahallesi'ndeki taziye evinde gerçekleştirilen programda vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Programa katılan vatandaşlara teşekkür eden Eroğlu, "Adilcevaz'da hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz projelerle halkımıza olan vefa borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Bugün buraya sizleri dinlemeye geldik. Halkımız taleplerini bizimle paylaşıyor." dedi.
Adilcevaz Belediye Başkanı Abdullah Akbaba ise katılımcı belediyecilik anlayışıyla talepleri ve şehrin sorunlarını birlikte değerlendirdiklerini ifade etti.
Vatandaşı birçok hizmetle buluşturduklarını aktaran Akbaba, "Doğalgazı ilçemize getirdik. Doğalgazı ilk yıl olmasına rağmen büyük oranda yaygınlaştırdık. Bu yıl kalan cadde ve sokaklarda da çalışma sürecek. Çarşı merkezinin altyapı, kaldırım ve asfalt işlerini tamamladık." diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi de "Bitlis genelinde olduğu gibi Adilcevaz'da da yatırımlar devam ediyor. İlçede TOKİ konutunun yapımına başlandı. Mayıs'ta 50 yataklı devlet hastanesinin ihalesini gerçekleştirileceğiz." ifadelerini kullandı.
Programa, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Yaralı, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Adilcevaz, AK Parti, Belediye, Bitlis, Konut, Muhtar, Nesrullah Tanğlay, TOKİ ve AK Partili Eroğlu, Bitlis'te vatandaşlarla buluştu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.