Ağrı - Ağrı merkezli 3 ilde uyuşturucu kaçakçıları ve kullanıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 6'sı tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu madde ticareti yapan ya da kullananların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.
Ekipler, çalışma sonucu uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 9 zanlının yakalanması için Ağrı ve Eleşkirt ilçesinin yanı sıra Antalya ve Erzurum'un Horasan ilçesinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.
Operasyonda 9 şüpheliden 8'i yakalandı. Bu kişilerin adreslerindeki aramalarda, farklı miktarlarda sentetik uyuşturucu, metamfetamin ve esrar ele geçirildi.
Adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan 6'sı tutuklandı, 2'si ise serbest bırakıldı.
Operasyonda, uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilerek yakalanan 14 şüpheli hakkında da yasal işlem yapıldı.
Bu zanlılarla birlikte bir miktar sentetik uyuşturucu, esrar, metamfetamin ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Adliye, Ağrı, Eleşkirt, Erzurum, Gözaltı, Horasan, Operasyon ve Ağrı merkezli 3 ildeki uyuşturucu operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.