Ağrı- Ağrı'da olumsuz hava koşulları nedeniyle kapalı bulunan 87 köy yolu da İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmasıyla ulaşıma açıldı.
Ağrı'da olumsuz hava koşulları nedeniyle kapalı bulunan 87 köy yolu da İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmasıyla ulaşıma açıldı.
Ayrıca yolu kardan kapanan, il merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Balkaymak köyünde rahatsızlanan 3 yaşındaki çocuk, ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı.
Greyder operatörü Mustafa Çelik, yollarda ulaşımın aksamaması için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.
Balkaymak Köyü Muhtarı İhsan Kocabay da yollarının sürekli açıldığını ve mağduriyet yaşamadıklarını anlatarak, İl Özel İdaresi ekiplerine teşekkür etti.










Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, İhsan Koca, Kar Yağışı, Karla Mücadele, Muhtar, Mustafa Çelik ve Ağrı'da kapalı köy yolları açıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.