Ağrı'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında 9. Kolordu Bölge Bando Komutanlığı konser verdi.
AĞRI (İHA) - Ağrı Valiliğince Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Konserde Astsubay Kıdemli Çavuş Osman Nuri Sümer, seslendirdiği türkü ve şarkılarla katılımcılardan alkış aldı. Vatandaşların eserleri hep birlikte söylediği programda renkli görüntüler oluştu.
Etkinliği Ağrı Valisi Mustafa Koç, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahattin Karademir, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin, Vali Yardımcısı Tuncay Karataş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Fatih Cemal Kiper, İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar ve çok sayıda vatandaş izledi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Adem Çalış, Ağrı, Ağrı Valiliği, Bahattin Karademir, Fatih Cemal Kiper, İlhami Gülçin, İstiklal Marşı, Jandarma, Mustafa Koç, Rektör, Tuncay Karataş, Yılmaz İpar ve Ağrı'da 30 Ağustos etkinliklerine bando konseri renk kattı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.