Son olarak deplasmanda Turgutluspor'a 4-1 yenilen 23 Elazığ FK'da Teknik Sorumlu Ender Çınar görevinden ayrıldı.
Elazığ - TFF 3. Lig 2. Grup'ta geride kalan 7 hafta sonunda 4 puan toplayan 23 Elazığ FK'da Teknik Sorumlu Ender Çınar ile yollar ayrıldı. Son olarak deplasmanda Turgutluspor'a 4-1 yenilen Elazığ ekibinde Teknik Sorumlu Ender Çınar görevi bırakma kararı aldı. Hafta sonu Darıca Gençlerbirliği'yle karşılaşacak olan bordo-beyazlı ekip çalışmalarını yeni teknik direktör belirlenene kadar yardımcı antrenör Samet Erdem nezaretinde sürdürecek.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Spor ve 23 Elazığ FK'da Çınar dönemi bitti haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.