Ekonomi

2022'nin Türkiye offroad şampiyonları belli oldu

Petlas’ın Satış Direktörü Ahmet Candemir:
- "Türkiye’de lideri olduğumuz AR-GE çalışmalarımızın ilham kaynağı, ülkemizin zorlu arazi, yol ve doğa koşullarıdır. AR-GE gücümüzü sportif rekabete aktardığımız Petlas Motorsport departmanımız ve yarış lastiği geliştirme programımız kapsamında, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ile iş birliğimiz artarak devam edecek"

İSTANBUL - Petlas'ın isim sponsorluğunda Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Petlas 2022 Türkiye Offroad Şampiyonası, Kahramanmaraş'taki 7. yarış etabıyla son buldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin en önemli otomobil sporu organizasyonları arasında yer alan Petlas 2022 Türkiye Offroad Şampiyonası, geçen hafta sonu Kahramanmaraş'ta, 88 sporcunun katılımıyla tamamlandı. 9 tanesi İran'dan olmak üzere toplamda 44 aracın 24 şehri temsil ettiği rekabet dolu yarışta ikili gruplardan oluşan ekipler, ilk gün orman, ikinci gün ise seyirci etabında mücadele etti.

Yarışlarla geçen offroad sezonunda genel klasman ve SSV kategorisinde birinciliği EVL Garage'dan Kemal Özsoy-Yiğitcan Yüksel aldı. Engin Öztürk-Ebubekir Uysal ikilisi genel klasman ikinciliği ve Sınıf 3 birinciliğini, Kenan Özsoy-Harun Deynek ikilisi ise genel klasman üçüncülüğünü elde etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Petlas'ın Satış Direktörü Ahmet Candemir, sporcuların birbirleri ile olduğu kadar, farklı doğa ve arazi koşulları ile de mücadele ettiği offroad sporuna destek vermenin ve bu heyecanın içinde yer almanın gurur verdiğini belirterek, "Türkiye'de lideri olduğumuz AR-GE çalışmalarımızın ilham kaynağı, ülkemizin zorlu arazi, yol ve doğa koşullarıdır. AR-GE gücümüzü sportif rekabete aktardığımız Petlas Motorsport departmanımız ve yarış lastiği geliştirme programımız kapsamında, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ile iş birliğimiz artarak devam edecek." ifadelerini kullandı.

Petlas, Türkiye Offroad Şampiyonası'na 2023 ve 2024 yıllarında da isim sponsorluğuyla destek vermeye devam edecek.

Bu arada, Petlas, 1.000'e yakın bayisi ile Türkiye'nin dört bir yanında kullanıcıları ile buluşuyor ve 120'ye yakın ülkeye ihracat yapıyor.

Kaynak: ANADOLU AJANSI

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir