Muş Güncel

1984 Muşspor, Süper Lig'den kaleci Doğukan Kaya ile anlaştı

Muş'un köklü kulüplerinden olan 1984 Muşspor, Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün genç kalecisi Doğukan Kaya ile anlaştı.

Muş'un köklü kulüplerinden olan 1984 Muşspor, Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün genç kalecisi Doğukan Kaya ile anlaştı.

Muş - MKE Ankaragücü Kulübünden yapılan açıklamada, 24 yaşındaki kaleci Doğukan Kaya'nın Muş ekibinin formasını giyeceği belirtildi. 2022 yılında Kocaelispor'dan MKE Ankaragücü'ne transfer olan yetenekli kaleci, sarı-lacivertli formayı sadece 1 resmi maçta giydi. MKE Ankaragücü, Doğukan Kaya'nın daha fazla saha deneyimi kazanması ve gelişimi için 1984 Muşspor'a kiraladı.

Öte yandan dış transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren 1984 Muşspor yetilileri ise bu hamle ile hem kaleci pozisyonunu güçlendirmek hem de sezon sonuna kadar daha rekabetçi bir kadro oluşturmak adına Doğukan Kaya'yı kadrolarına kattığını belirtti. Bu transferin, genç yeteneklerin gelişimine ve alt liglerdeki takımların güçlenmesine katkı sağlayacağı ifade edildi.

Doğukan Kaya kimdir?

Doğukan Kaya, 16 Ocak 2000 tarihinde Kocaeli şehrinde doğdu. 1,91 boyunda olan kaleci sağ ayağını kullanıyor. MKE Ankaragücü takımına 1 Temmuz 2022 tarihinde katılan Kaya'nın MKE Ankaragücü ile sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihinde bitiyor. Futbolcunun bonservis değeri 100 bin Euro.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Muş haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Muş Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
  • Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Muş'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, 1984 Muşspor, Futbol, MKE Ankaragücü, Muş, Spor, Süper Lig gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
  • Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
  • Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
  • Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir