Bingöl'ün Genç ilçesinde yavru bir kedi başka bir kedi tarafından boğulmak üzere iken hayvan sever bir vatandaş tarafından kurtarılıp tedavisi yapılmak üzere veterinere götürüldü.
Bingöl: Genç ilçesinde Murat Kavar adlı bir hayvan sever, oturduğu binada annesinden ayrı kalan yavru bir kediyi başka bir kedi tarafından boğulmak üzereyken kurtardı. Yavru kediyi alan Kavar, özel veterinere götürerek tedavisini gerçekleştirdi. Kedinin bir süre gözetim altında kalacağı kaydedildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bingöl haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bingöl Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel Bingöl, Genç ve Yavru kediyi boğulmaktan kurtardı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.