VAN - Van'da çocukları dağa kaçırılan aileler, DEM Parti İl Başkanlığı önündeki eylemlerine bu hafta da devam etti.
Menekşe Sokak'ta bir araya gelen aileler, Türk bayrakları ve evlatlarının fotoğraflarını taşıyarak, DEM Parti İl Başkanlığı binasının önüne kadar yürüdü.
Burada DEM Parti binasından yüksek sesle müzik açılmasına tepki gösteren anne ve babalar, evlatlarına teslim olmaları için çağrıda bulundu.
Eyleme katılan Nazlı Sancar, DEM Parti'lilerin çaldıkları müzikle aileleri yıldırmaya çalıştığını söyledi.
Kızından teslim olmasını isteyen Sancar, "Evlatlarımıza kavuşuncaya kadar eylemimizi sürdürmeye kararlıyız. Yıllardır kızıma kavuşmak için mücadele ediyorum. Kızımın elinden kalemini alıp silah verdiler. Kızım, anneni hiç duymuyor musun? Ciğerim yanıyor. Allah rızası için gel." diye konuştu.
Saliha Yetiş ise oğluna kavuşma ümidiyle eyleme katıldığını belirtti.
Oğlundan 10 yıldır haber alamadığını dile getiren Yetiş, çocuklarına kavuşuncaya kadar eylemi sürdüreceklerini ifade etti.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Van'daki sondakika tüm Güncel Van ve Vanlı aileler, DEM Parti İl Başkanlığı önündeki eylemlerini sürdürdü haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.