Van'ın Tuşba ilçesinde serinlemek için Van Gölü'ne giren 14 yaşındaki çocuk, akıntıya kapılarak boğuldu.
VAN (İHA) - Olay, Tuşba ilçesine bağlı Yeşilsu Mahallesi'ndeki Amik Kalesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, arkadaşlarıyla birlikte saat 15.00 sıralarında göle giren 14 yaşındaki B.Y., bir anda akıntıya kapıldı. İhbar üzerine olay yerine AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabası sonucu sudan çıkarılan B.Y., ambulansla Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen çocuk kurtarılamadı. B.Y.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Van Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Van haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Van Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Van'daki sondakika tüm Güncel AFAD, Dursun Odabaş Tıp Merkezi, Göle, Jandarma, Kale, Tuşba, Van, Van Gölü, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Van Gölü'ne giren 14 yaşındaki çocuk akıntıya kapılarak boğuldu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.