TUNCELİ - Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen depremde yaşamını yitiren gazeteci Cem Emir, mezarı başında anıldı.
Tunceli'de görev yapan bir grup gazeteci, Van'da meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde Bayram Oteli'nin çökmesi sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Emir'in Hozat ilçesine bağlı Çığırlı köyündeki mezarını ziyaret etti.
Gazeteci Emir'in mezarı başında açıklama yapan kız kardeşi Sinem Emir, ağabeyinin iyi bir gazeteci olduğunu belirterek, "O yaşadığı süre boyunca 26 yaşına kadar mesleği ile ilgili çok şey sığdırdı. Biz öyle düşünüyoruz ve arkadaşları öyle söylüyor. Başarılı bir gazeteciydi. Onu kaybettik davası halen sürüyor." dedi.
Baba Mehmet Ali Emir de oğlunun acısının ilk günkü gibi taze olduğunu ifade etti.
Konuşmaların ardından dua edilerek Emir'in mezarına karanfil bırakıldı.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Tunceli'deki sondakika tüm Güncel Deprem, Hozat, Iğdır, Tunceli, Van deprem ve Van depreminde yaşamını yitiren gazeteci Cem Emir mezarı başında anıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.