Van'ın İpekyolu ilçesinde "kan gütme saiki ile adam öldürme" olayıyla ilgili gözaltına alınan 13 kişiden 5'i tutuklandı.
Van: Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında aranan şahıs/şahısların yakalanması ve süratle adalete teslim edilmelerine yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerimizce İpekyolu ilçesinde 8 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen 'kan gütme saiki ile adam öldürme' olayı ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında; olayla bağlantılı oldukları değerlendirilen ve olaya teşvik ve yataklık ettiği tespit edilen 12 şüpheli şahıs ile suçluyu kayırma suçundan 1 şüpheli şahıs farklı tarihlerde yapılan operasyonlarla yakalanmış olup 5 şüpheli şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır" denildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Van'daki sondakika tüm Güncel Asayiş Şube Müdürlüğü, Gözaltı, İpekyolu, Operasyon, Van ve Van'daki cinayete 5 tutuklama haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.