VAN - Van'da AK Parti İl Başkan Kayhan Türkmenoğlu, esnafı ziyaret etti.
Türkmenoğlu, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Pınar Gülle, yönetim kurulu üyeleri, Demirciler Odası Başkanı Kenan Akalın ve Berberler ve Kuaföreler Odası Başkanı Veysel Koç ile "Ahilik Haftası" kapsamında esnafla buluştu.
Sanayi Sitesi'nde demir ustası Turgut Van'lıyı ziyaret eden Türkmenoğlu, esnafla sohbet etti, sorunlarını dinledi.
Köklü geçmişe sahip ahilik geleneğini yaşatmak istediklerini belirten Türkmenoğlu, "Geçmişten günümüze gelen kültürümüzün yeni nesillere aktarılması yaşatılması çok önemli. Bizim kültürümüzde esnaf ve sanatkarlar önemli yer tutuyor. Bizler her zaman sanatkarlarımızın ve ustalarımızın yanında olacağız." dedi.
Esnaflar da ziyaretlerinden dolayı Türkmenoğlu'na teşekkür etti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Van'daki sondakika tüm Güncel AK Parti, Kayhan Türkmenoğlu, Van ve Van'da AK Parti İl Başkanı Türkmenoğlu, esnafı ziyaret etti haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.