Van-Çatak karayolu olumsuz hava koşulları nedeniyle yeniden trafiğe kapatıldı.
Van: Dün öğle saatlerinde kapatılan Çatak-Van karayolu, sabah saatlerinde karayolları ekipleri tarafından ulaşıma açılmıştı. Bugün saat 13.00'a kadar açık kalan karayolu, artan sis ve fırtına ile oluşabilecek çığ ihtimali nedeniyle Çatak Kaymakamlığı tarafından saat 14.00'dan itibaren tekrar trafiğe kapatıldı.
Emniyet ve jandarma ekipleri gerekli yerlere kontrol noktaları kurarak sürücülerin geçişine izin vermiyor.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Van haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Van Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Van'daki sondakika tüm Güncel Çatak, Çatak Kaymakamlığı, Jandarma, Van ve Van-Çatak karayolu yeniden trafiğe kapatıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.