Ağrı Valisi Mustafa Koç, Ağrı Ticaret Borsası’na iade-i ziyarette bulundu.
Vali Koç, Ağrı Ticaret Borsası Başkanı Ömer Yıldırım, Meclis Başkanı Kenan Aslan, Başkan Vekili Murat Efe, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Işık ve Deniz Kitnur tarafından karşılandı.
Ziyaret kapsamında Başkan Ömer Yıldırım, borsanın mevcut faaliyetleri, yürütülen projeler ve hedeflenen çalışmalar hakkında Vali Koç'a bilgi verdi. Vali Mustafa Koç, Ağrı Ticaret Borsası'nın yürüttüğü çalışmaları nedeniyle, Başkan Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.
Program, plaket takdimiyle sona erdi. Başkan Ömer Yıldırım, ziyaretinden dolayı Vali Koç'a teşekkür etti.


Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Ağrı Ticaret Borsası, Mustafa Koç ve Vali Mustafa Koç’tan Ağrı Ticaret Borsası’na İade-i Ziyaret haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.