Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Baskil ilçesindeki Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Doğal güzelliklerin turizme kazandırılması amacıyla bölgede yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Baskil ilçesinde yer alan Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarını ziyaret ederek bölgede incelemelerde bulundu. Ziyarette Vali Hatipoğlu'na, Baskil Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Alpaslan Doğan ve İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel eşlik etti. Bölgenin doğal güzellikleri hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Hatipoğlu, Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarının turizm potansiyeline dikkat çekerek, bu alanların daha etkin tanıtımı ve korunması için gerekli çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Adnan Karayel, Alpaslan Doğan, Baskil, Belediye, Elazığ, Hasan Hüsnü Türker, Jandarma, Numan Hatipoğlu ve Vali Hatipoğlu'ndan Baskil'de doğal güzelliklere ziyaret haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.