Hakkari Valisi Ali Çelik, Dağgöl Mahallesi'nde bulunan tarihi Mir Kalesi'nde yürütülen ıslah çalışmalarını yerinde denetledi.
HAKKARİ (İHA) - Yaklaşık 150-200 metre yükseklikteki kayalıklar üzerine kurulu olan Mir Kalesi'nde, son dönemlerde yaşanan kaya kopmaları nedeniyle güvenlik önlemleri artırıldı. Vali Çelik'in talimatıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, il dışından gelen 8 kişilik teknik ekip, kale çevresinde detaylı incelemelerde bulundu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü teknik ekipleri ve mahalle muhtarı Hasan Özek birlikte alanda incelemelerde bulunan Vali Çelik, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Çelik, tehlike oluşturan noktaların tamamının tel örgüyle çevrilerek vatandaşlar için güvenli hale getirileceğini belirtti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Hakkari'deki sondakika tüm Güncel Ali Çelik, Hakkari, Kale, Muhtar ve Vali Çelik, Mir Kalesi'ndeki ıslah çalışmalarını denetledi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.