Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Kemah ilçesine bağlı Küplü köyünde incelemelerde bulundu.
ERZİNCAN (İHA) - Vali Hamza Aydoğdu, eşi Emine Aydoğdu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, vali yardımcıları Yusuf İzci ve Ömer Özbay, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Veysel Yanık, Kemah Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile birlikte Kemah ilçesine bağlı Küplü köyünü ziyaret ettiler.
Köy Muhtarı Sinan Uylaş ve köy sakinleriyle bir süre hasbihalde bulunan Vali Aydoğdu, köy ile ilgili talepleri ve sorunları dinleyerek ilgili birim amirlerine gerekli talimatları verdi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Bekir Aksun, Belediye, Erzincan, Hamza Aydoğdu, Jandarma, Kemah, Muhtar, Ökkeş Safa Türkoğlu, Ömer Özbay, Veysel Yanık ve Vali Aydoğdu, Küplü köyünde incelemelerde bulundu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.