Ağrı Ulusal Çocuk Hakları Derneği (UDER) İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencilerine yönelik "Çocuk İstismarı ile Mücadele Eğitimi gerçekleştirdi.
Ağrı - Çocuk İstismarının Psikolojik boyutu ve Hukuk Perspektifinden Çocuk Hakları konulu eğitim anlatılırken, ülkede yaşanan çocuk istismarına ve yaşanan çocuk hak ihlalleri dikkat çekildi. Yaşanan bu olumsuz olaylar ile nasıl mücadele edilmeli konusu üzerinde duruldu. Eğitim öğrencilerden ve akademisyenlerden gelen sorular ile son buldu.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı ve UDER Derneği'nden çocuk istismarı ile mücadele eğitimi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.