Tuncelili bir grup dağcı, 4 bin 58 metre yüksekliğindeki Süphan Dağı'na tırmanış gerçekleştirdi.
TUNCELİ - Türkiye Dağcılık Federasyonu'na bağlı Tunceli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü'nün yıllık faaliyet programında yer alan 4 bin 58 metreyle Türkiye'nin en yüksek 3. dağı olan Süphan Dağı'na tırmanış gerçekleştirildi. Tırmanışa, Tunceli Milli Eğitim Bakanlığı Arama Kurtarma Birliği (MEB AKUB) üyelerinden Bülent Ak ile Emrah Çakır'ın yanı sıra 5 dağcı daha katıldı. 8 saat süren tırmanışı tüm sporcular tamamladı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Tunceli haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Tunceli Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Tunceli'deki sondakika tüm Güncel Milli Eğitim Bakanlığı, Spor, Süphan Dağı, Tunceli, Türkiye, Türkiye Dağcılık Federasyonu ve Tuncelili dağcılar Süphan'a tırmandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.